Elifbade Arkadaşlar dünde yazdim ben ama kimse yazmadı 36 haftalık hamileyim dün acile gittim ve 1cm açılmam olduğunu söyledi doktor benim gibi bu haftada açılması olan oldu mu açılma devam ettimi daha sonra da.neler yaptınız
Rasev Elifbade gayet iyi hafta bence canim endiselenme bebegin belliki cabuk gelmek isdiyo kollarina😍
MevaBera Elifbade bencede bi sorun yok 20 li haftalarda kanaması açılması olanlar oluyor inş bişey olmaz olsa bile bebeğin zaten 36 yı geçmiş
Ciara93 Elifbade 1 cm açılmayla haftalar sonra doğuranlar var Ne güzel ki açılman yavaş yavaş başlamış inşallah kolay olur doğumun
Merve5561 Elifbade Ben de şuan 33+1im canim 25.haftadan beri 7mm acilmam var nerdeyse 1 cm yani korkma ilerlemedi ama çok dikkat ettim oturmak yasak yürüme 10-15 dk yı geçirmiyorum bisey olmaz senin haftan gayet iyi 8 haftadır aynı kaldi benim
Elifbade Rasev sezeryan olacak ama gününü beklemeye niyeti yok galiba 🤗 açılma devam eder mi acaba nasil anlarım acilma olduğunu kafam çok karıştı
Elifbade MevaBera ezeryan olacak ama gününü beklemeye niyeti yok galiba 🤗 açılma devam eder mi acaba nasil anlarım acilma olduğunu kafam çok karıştı
merHaticeaglayan Evet. Cnm benimde 35 haaftalık mda 5 santim acılmam oldu endişelenecek bişey yoktur korkma
Elifbade Rasev doktorum normal şimdilik dedi ama ben bel karın ağrısı için gitmiştim doktora 3gundur gecmemistj hiç agrilarim o arada muayene etti o şekil anlaşıldı 1cm icin normal ama dinlen dikkat et açılma olmaya devam edebilir dedi
cinderella Kızlar bende 32 haftadayım açılma olduğunu nerden anlıyorsunuz sancınız fln oluyo öylemi gidiyorsunuz doktora yoksa herhangi bi kontrolde Çatı muayenesi olduğunuzda mı belli oluyor
Elifbade cinderella benim 3gundur gecmeyen karin bel ağrım vardi o yüzden gitmistim acile ultrason la baktıktan sonra alttan muayene etti öyle anlaşıldı
Rasev Elifbade ozaman dinlen sen canim is yaparsan sicak dus alirsan acilman kolaylasir diye biliyorum hep dinlenki acilman olmasn sezeryan olcaksin diye