Fattooss Selam kızlar 25 yaşındayım ilk gebeliğim sizler kaç yaşında anne oldunuz hazır mıydınız anne olmaya ☺️😬😬
yasemiinorhn Fattooss 22 yaşındayım ben ilk gebeliğim ve hazır değildim inan hiç ama artık hazırım sonuna kadar 🤩🤩😂😍
Nymphadoraa Fattooss 30 yaşındayım oğlum 3.5 aylık ☺️ Okuldu ,iş bulmaktı falan derken 27 yaşında evlendim. Çok şükür kendi ayaklarımın üstünde durabiliyorum. Her yönden hazır bir şekilde çocuk sahibi oldum
Fattooss yasemiinorhn yani o kadar değişik bir duygu ki planlayarak hamile kaldım 6 haftalık hamileyim ama bebek haberini aldıktan sonra duygularım da karıştı sanki hazır değilmişim gibi hissediyorum 😞
S02_ Fattooss 19 Şubatta (doğum günümde) evlendim 😂 martta 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim 😂 şuan 7 aylık hamileyim 🤰🏻😂 nasipse son 66 gün 😂 aşırı hızlıyım 🤷🏻♀️😂😂
deletedmom87894 Fattooss 25 bende halbükü yaşımzda var ama ben hala kendimi çocuk görüyordum😊bi bocalladım ama şuan iyim
Fattooss deletedmom87894 umarım bende kendime gelebilirim ama bazen karamsarlığa düşüyorum Allahtan eşim çok anlayışlı 🧿
zeynepin_annesiiii Fattooss 20 şuan 21 yaşındayım hazırım galiba 😅 sadece doğumdan korkuyorum ikisinden de
Fattooss zeynepin_annesiiii offf bende çok korkuyorum ilk öğrendiğim de hunharca ağladım nasıl doğuracam diye 😅😅😅
Kumru_ Fattooss İlk 19 yaşında anne oldum. Şimdi 21 yaşımda ikinci çocuğumu bekliyorum. Hiç pişman değilim (bazen çok zorlansam da). Allah isteyen herkese nasip etsin anneliği 🌸