Aytennqulamva Hamileyim. Baı ağrılarım çok kötü. Lütfen yardım edermisiniz. Baş ağrılarım çok fazla. Çok kötüyüm😔
Merkun Aytennqulamva bende migren var hamilelikte ve normal hayattada hep nane yağı kullanıyorum çünkü hiç bir ilaç geçirmiyor baş ağrımı. aktarlarda var alıp şakaklarına sür birazda saç diplerine sök masaj yaparak yedir kısa sürede geçer🍀
marbling10 Aytennqulamva bol su tüketin. Baş ağrısına çözüm oluyor gerçekten ağrı başka şeyden kaynaklı değilse
BeyRah Aytennqulamva lavanta yağı kuzum, şakaklarına, alnına masaj yap, birde uyku bandı tak ve geçmesini bekle. Mucizevi bişey. Bende yeni keşfettim çok çekerdim baş ağrısından ama artık çok kolay kurtulmakkkl 👍🏻🤗
Nermin28 Aytennqulamva bol su iç canım karanlık odaya geç eger gozlerin bozuk ise gözlüğünü muakkak tak telefondan televizyondan biraz uzak durun rahat edersiniz inşallah
Seldauras Aytennqulamva İlk 3 ay’ın geçtiyse günde 3 taneye kadar parol içebilirsin doktorum söylemişti banada
Zkskdkdkxk Aytennqulamva günde 1 tane alabilirsin gün içinde hep yat dinlen uyu çok bakma telefona falan benimde aynıydı parol kullanıyordum 1 tane
[silindi] Aytennqulamva Benimde 2 gündur geçmiyordu ağrım. Öyle kötü ki uyuyorum uykumda bile ağrıyor uyanınca daha çok ağrıyor. Hamilelikte asla ogurmedim baş ağrısı maç etti. Parol falan içtim tabi hic etkisi olmadı. Acile gittik en sonunda parol serum şeklinde verdi ve mide bulantısı icin damardan iğne yaptı çok şükür biraz rahatladim sonrasında 1 gün daha ağrı sürdü ama şiddeti azaldı mide bulantısı gitti. En azından o zonklama kafa arkası ağrıyı götürdü. Sonrasında 6 saat sonra parol içtim. Şuan çok şükür iyiyim. Aklınızda olsun beklemek yatmak çözüm olmuyor migrende en iyisi acile gitmek.
Elif0712 Aytennqulamva bnmde cok agriyordu b 12 ignesi verdi dr onu yaptirmaya basladigimdan beri iyiim
Fatmahinn Aktarda migren taşı var bana iyi gelmişti tavsiye ederim. Bir zararı yok başınıza sürüyorsunuz çok etkili ağrı için