Fadikb Buket_dadas biraz panik atakmıyız acaba 🥰 sakin ol canım hamileyiz olacak böyle ufak tefek şeyler
Buket_dadas Esrakurtoglu96 ya yeminle aglama derecesine geldim baya korktum Allah razı olsun. Sizden ya
Nermin28 deletedmom87894 canim uç aylik şeker olarak geciyor ama saglik ocagininda bakabilicegi birsey bu insulin direnci olarak da geciyor kuzum hbAb1c
Buket_dadas Fadikb biraz deil baya ya bildigin varya korkudan elim ayagım bir birine girdi doktora dedim oda acile gel dedi ay yemin ederim baya tırstım
Buket_dadas deletedmom87894 yemin ederim cok korktum bebege birsey oldu sandım ya vallah cok korktum varya elim ayagım titredi
Fadikb Buket_dadas direk bebeğini etkiliyorsun ama biraz sakin olmaya çalış lütfen 🙏 balkonda felan çık biraz hava al
Esrakurtoglu96 Buket_dadas ay canım benim korkma bak bebişin de etkilenir 🤗 ben 37. Haftaya giricem hâlâ aynı 😅 3. Aydan beri bu durumdayim😅😅
Buket_dadas Fadikb tamam tamam söz sakinlesicem ne biliyim ilk cocuk ya ister istemez bide panik atak var öldürüyor adamı
Buket_dadas Esrakurtoglu96 😂ay nasıl modum yerine geldi Allah razı olsun kız ne biliyim acemilik iste🥺🥺😂🙈
Esrakurtoglu96 Buket_dadas panik atak bende de var anlıyorum seni 😟 ilaçların prospektüsünde de yazıyor bakabilirsin 😘dışkıda renk değişikliği diye
Esrakurtoglu96 Buket_dadas benimde ilk gebeliğim ama araştırıp sorusturuyorum hemen 😄😄 net bilgi elde etmeden korkutmuyorum kendimi 😄