Seymaayyy Benimde ilk hamıleliğim 22+6 cinsiyetini öğremdıgım andan itibaren gerekli şeyleri alıyorum bırden almaya kalksak zor diye düşünüyorum indirimde olanlardan yararlanıp alıyoruz 🥰🐣
HaticeeC Seymaayyy evet birden almaya kalkarsak işimiz zor , bir sürü küçük detay var 🙂 Allahtan bi çok sitede indirim oluyorda faydalanabiliyoruz 🥰
HaticeeC ftmnr_drgt OyyAllah kucağınıza almayı nasip etsin prensesi , yarın trendyol indirimi başlıyor alcağım ilk şey beşik , kesinlikle pandemiden dolayı fiyatlar 2ye 3e katlandı malesef 🙂
ftmnr_drgt HaticeeC teşekkür ederiz sizlerde sağlıkla kucaginiza alın 🥰 inşallah gönlümüzdeki ürünü bulursunuz simdi den güle gule kullanın 🥰 bizde ileri doğru düşünüyoruz 😊
HaticeeC Blueedreamssx bende 18+4 cinsiyet belli elimde dediğiniz gibi bi kaç kıyafet bitanede oyuncak araba var 😅🤭
themom_06_ HaticeeC 20 Li haftalarda başladım şuan 31 haftalığım daha yeni bitti odası ,kıyafetleri vs. Malum fiyatlar çok pahalı indirim yakaldıkça aldım kıyafetler olarak 4 takım yenidoğan 4 takım 0-3 ay 4 takım 3-6 4 takım 6-9 ay aldım. Ebebekte almıştım tüm kıyafetleri 6 aylıkları sanki 4-5 ayında giyer gibi kalıpları biraz küçük ,gerekirse tekrar alışverişe çıkarım diye başka almadım kıyafet atlet olarak 5 tane 3 aylık 5 tane 6 aylık aldım yenidoğan atlete gerek yok diye düşünüyorum
ecemsmom HaticeeC 22 den sonra başladım bence kimseyi dinleme yap erken yapmanın bi zararı yok şuan 26. Haftadayım İnan belim çok kötü iyiki kıyafet vs almışım önceden şimdi mobilya ve bakım ürünleri kaldı
HaticeeC ecemsmom ben sanırım çoğunluğu internetten yapıcam 🙂 En rahatı hem yorulmuş olmam hemde bi çok markanın internet sitesi var , sitelere özel indirimde oluyor. Beşiğide trendyoldan beğendim 🙂
MelH HaticeeC ben geç başladım ama zor oluyor vala bir anda almak bence 20. Haftadan sonra başlanmalı eksik hiç bitmiyor 🤦😂
themom_06_ HaticeeC ben şampuan vs bakım ürünlerini Hepsiburada indirimine denk getirip almıştım Trendyol indiriminden mustela felan alabilirsiniz tırnak makası,bebek kıyafet askısı,fırça tarak seti , bebek yağı , pişik kremi felan
Nesegazi HaticeeC eger oda yapacaksan kaba ihtiyaclarini 5 6 aydan sonra al ki gec geliyor mobilyalar. Ondan sonrada ilk hastanede acil sana ne lazimsa ,valize bebek ve senin icin ne lazimsa onlari al ki son haftalar yetisemiyebiliyo.hastane cikisi isimli yatıracaksan 3 ay oncesi siparis et yoksa gec gonderiyolar senindusunmuyorlar.benim 2 haftam bile kalmadi belki ama tam bitmedi eksiklerim, mobilyacı hala getirmedi monikyalari
HaticeeC Nesegazi Evim kira ve çok küçük bi sene kadar oda yapamıcam o yüzden anne yanı beşiklerden almayı düşünüyorum onuda trendyoldan beğendim zaten ama dediğiniz gibi gelmesi çok uzun sürüyor , bende yavaştan dediğiniz gibi başlıcam nasipse inşallah . Gerçekten tatlı ama zor hazırlıklar herkes bişey söylüyor insanın kafası iyice karışıyor 🤭
MomsZe HaticeeC ben öğrendiğim andan beri indirime denk geldikçe bir şeyler alıyorum🙈 https://ty.gl/kliwb9gplh burada aldıklarım ve alacaklarım var.
HaticeeC MomsZe link açılmıyo canım , Allah kullanmayı nasip etsin inşallahhh 🙏🏻 Liste yapmayı düşünüyorum öyle daha kolay olur gibi sanki alışveriş 🙂
Gizemkcer Bende 25. Haftamda almaya baslamistim ama ondan once agiz mendilleri olsun battaniye vs bunlari almistim cok sabirsizlanmistim herkes hep erken daha diyordu 🥰
HaticeeC Gizemkcer banada herkes erken diyor özellikle eşim 🤭 yavaştan başlamak lazım , demekki bütün anne adayları benim gibi sabırsızmış post sayesinde öğrenmiş oldum 😅🥰
Ebru07 HaticeeC yeni doğan da almalisub bence canım ama çok alma 3-4 olsa yeter 0-3 aylık olanı biraz fazla kullanırsın öyle diyorlar yani benim de fok bildigimdeb değil 🥰
HaticeeC Ebru07 o kadar karışık geliyo ki bebek bedenleri 😅 neyi nasıl alcam neyden kac tane olsun şaşırıyor insan 😌🥰
HaticeeC ftmnr_drgt amin canım benim çok teşekkür ederim 🙏🏻🥰 Rabbim hepimize evlatlarımızı sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻❤
Gizemkcer HaticeeC ya zaten yavas yavas oluyor indirimlere bakarken falan az az aliniyor birde evlat heyecaniyla insan hemen alsam hemen gelse diye bekliyor heralde ☺️🥰