Sibilyas06 İyi akşamlar kızlar . Bebeğim 31 günlük ama hala sarılık var ne yaptım ettimse bi gitmedi lanet . Çok korkuyorum yatırmalarından . Bu zamana kadar yatırmadılar , üzüntüden kendi kendimi kemiriyorum . Fazla da uyumuyor kötü gündüz hep ayakta ne yapicagimi sasırdım bi akıl verin lütfen 🙏
kucukadam Sibilyas06 benim de haftaya doğumum var arkadaşım üstüne basa basa şekerli su ver diyor. Kendi oyle yapmış iki çocuğuna da hiç sarilik olmamışlar. deneyin belki faydası olur.
Dygrd Sibilyas06 canım sarılık ac bebekte artar bukadar süre hala olması normal değil tamam korkuyorsun ama 2 güne düzelir bu sekilde yapma götur bebeğini bence bide beslenmeye dikkat et mama takviyesi ver bu dönemde çabuk iyileşmesi için 🙏
bykarakan benimde bebeğimde 8 günlükken 13tü sarılık 1 hafta sonra 15 olmuştu doktor ilk 10 günde geçmesi lazımdı dedi akşamına 21e yükselmişti ışık tedavisi aldık bir gece ertesi güne 7ye düştü şükür çocugum kendine geldi baygındı hep beslenme diyolar geçmesi için ama baygınken beslemek o kadar zor ki zaten memeyi de tutamıyodu mamayla hallettik şimdide devam hala biraz sarılık var gözlerde 22 günlük olduk
Sibilyas06 kucukadam Ben doktorla görüştüm benim eşimde verdi bi kaç kez benim isteğim dışında doktorum ise esime çok kavga etti sakin vermeyin şekerli su filan
4438bebegim İki kızım da atlattık, birinci yapman gereken doyurmak, ikincisi kiralaya biliyorsanız letgo da vardı ev tipi mavi ışık, sütünü sağ ver bolca ver bağırsakları temizlensin, yavaş yavaş baştan ayağa inecektir inşallah, üzülmeyin geçmiş olsun
Sibilyas06 4438bebegim maaşallah 2 kilo aldı bir ayda sikca emziriyorum hala geçmedi ışık altinda da yattı geçmiyor çok teşekkür ederim insallah geçer