Sibel_ozalaca04 İyi akşamlar kızlar ben şuan 15+4 haftalık hamileyim ve acı biber turşusu olmadan yemek yiyemiyorum yani iştahımı aciyo galiba sizce bebege zararı varımdır bir bilgisi olan varmi acaba bu konuda
blueberyy00 Sibel_ozalaca04 yani bariz bir etkisi varmıdır bilmiyorum ama benim annemde aşırı acı seven biri en küçük kardeşimi dogurdugunda yüzünde ve vücudu kırmızı benekler vardı doktorda sen ne kadar acı yiyordun da bu çocuğu böyle yaptın diye gülmüş sonra eve geldiklerinde duş aldırın demiş doktor gelince duş aldirmislardi söndü o kizarklar oyle bir tecrubemiz olmuştu 🙊🙊
Sibel_ozalaca04 [silindi] ayyy masallah canım bizimkiler zararlıdır falan diyo bende bi sorayım dedim çok sagol cnm
[silindi] Sibel_ozalaca04 rica ederim canım ne zararı olucak ki , acı biber turşusu çiğköfte vs herşeyi acılı yiyorum henüz birşey olmadı şükür korkma sende için rahat etmezse doktoruna sorarsın :)
Sibel_ozalaca04 [silindi] Seninde son haftaların inşallah sağlıkla ve bir avazda bebeğini kucağına alırsın
Sibel_ozalaca04 blueberyy00. Neden olmasın ya saglikli olsunlar da bizimle bu anınızi paylaştığın için sağol cnm