Happy momdan mezun oluyorum🥰 37+3 haftalık normal kontrol diye gittiğimde çatı muayenesi yapıldığında doğumum başlamıştı ve çatı darlığım vardı üstüne nstde sancı çıkınca sezaryene almaya karar verildi. Hemen covid testi verip yatışım yapıldı yemek yeni yemiştim diye 5 saat bekletildim o sıra serum vs. takıldı. Saat 7 buçukta ameliyata alındım herşey güzel geçiyordu belden iğne vs yapıldı kesme işlemleri vs yapıldı germe işlemlerini çok hissettim çekiştirme vs. Hele bebeğimi çıkarıcakken canımdan can kopuyordu. Çok acıması sebebiyle bağırdım canım yandı çünkü ve komple bayıltmak zorunda kaldılar. Bebeğimi göremedim ağlamasını dahi duymadım uyandığımda herşey bitmişti ameliyatım 1 saat 15 dk sürdü. odaya gittiğimde aşırı üşüdüm 1 saat titredim. Bebeğime bakamadım üşümem geçince bakabildim. Ama aşırı ağrım oldu sezaryen sonrasında zar zor gezdim hele karnımı 3 4 kere bastırdılar ağrım ikiye katlandı. Sütüm gelmedi hala mama ile idare ediyorum bol bol süt yapacak şeyler yiyorum. Bunada şükür yarın taburcu olacağım. Herkese kolay doğumlar dilerim.😍