YuvarlanamayanPandaa Eylulgunes02 bu gün eczacıma sordum dedi hepsi aynı para tuzagı soğanı sık suyunu sür emzirecegin zamanda sil tamamen geçer yaralar dedi almadım bende
dino34 Eylulgunes02 ben karın, kalça ve göğsüme sürüyorum şu an 5 aylık ve düzenli sürmeyi düşünüyorum doğuma kadar. Mustelanın 3lü setini almıştım içeriği temiz olduğu için şu an yarısına geldim ve memnunum baya.
Fndmrplt Eylulgunes02 ben ve tanıdığım herkes kullanmasına rağmen çatladık. Ya bünye meselesi ya da illa ki çatlayacağız ama doğum yapalı 16 gün oldu çatlaklarımın rengi açılıyor beyazlasa yeter anlayacağınız varsa kaderinizde çatlamak neye yarar krem aramak çünkü önlemiyoooo 😑😭
Merve171214 Eylulgunes02 bio oil yap kullanıyorum başından beri 31 haftalık olucaz nerdeyse daha hiç çatlamdm çok şükür iki arkdşmda bu yağla doğum yaptı hiç çatlak olmadı ama bünyeyle de alakalı bir durum sanrm kullanıp çatlayan da var hiç kullanmayıp çatlamayan da
YuvarlanamayanPandaa Hilal-95 ben gögüs çatlagı sandım pardooonnn😂😂😂 çatlaklar için hiçbirşey fayda etmiyor bünye yapı ile alakalı
Hilal-95 YuvarlanamayanPandaa 🤣🤣 bende valla dedim smdı tarif vercek 🙊 kokarmıyım feln limonu duydum cildi yenilediğini felan bencede pek bsy fayda etmıyor naparsak yapalım valla benm basenler gitti yanı mor mor geçer felan diyolr ama ☹️☹️☹️
YuvarlanamayanPandaa Hilal-95 hahaytt kolum arkasından dizkapagımın arkasına kadar çatır çatır çatladım ayyyy ne yapsak kar etmez😂
Hilal-95 YuvarlanamayanPandaa valla evet ya beni üzüyor cok takıyorum ben 🤦🏻♀️ Ama bebeğim saolsun napım lazere gitsemmı dıyorm ama 2. Bebiş olursa gene olurmu diye düşünüyorum bılemedm
MerveAbu Eylulgunes02 kesinlikle lierac diyeceğim işe yaramıyor diyenleri bilmiyorum fakat aktif olarak üç aydan beri iki tüp kullandım haftaya doğuracağım karnım devasa büyümedi göbeğimde hiç yok yanlarda ve kalçamda biraz çatlak var oralara başından beri kullanmadığım için diye düşünüyorum 🤦🏻♀️
Flower106 Bol bol su içmegi deneyin. Su içtikçe cilt nem kazanıyor, catlamanızı önler🌸 birde kullanabilirsinşz herhangi bir yağ kullanabilirsiniz badem yağı givi.
Hilal-95 YuvarlanamayanPandaa oy oy🙈🤦🏻♀️ Napalım analık böle bsy keske babalar çatlasa ama malesef 🤣