Aysckzgnc Düşünün ki doğumunuza daha baya var, heveslisiniz, trendyola falan girip likelayacak liste lazım 😂😂 yavaştan almaya başlanacak eşyalar neler sizce?
Ela20 Aysckzgnc anne bakım çantası, göğüs pedi, ateş ölçer, banyo küveti, filesi, beyaz renk iç zıbın, temizleme pamuğu, bebek deterjanı
Poyrazin_annesi Valla benmde ilk hamılelıgım cok heycanlıydm daha cinsıyetını ogrenemeden hem erkege hem kıza uyacak renklerde kıyafet hariç araç gereclerı aldm 😂 mesela bebek arabası bıberon bez ıslak mendıl sampuan beşik dolap ana kucagı mama sandalyesı yurutec bunları aldm
Aysckzgnc Poyrazin_annesi 😂😂😂 çok benziyoruz tek fark henüz hiçbir şey almadım ama çok hevesliyim cinsiyetini bilmediğim halde alasım geliyor çoğu şeyi😍
merakliblog Aysckzgnc valla ben kıyafet ve büyük parçaları en sona bıraktım, para biriktiriyorum bi seferde alırım. Ailemin yanında doğum yapcam iki reflü yatağı iki puset çeşitli kıyafetler battaniye doğuma yakın alırım. Evime geçmeye yakın da beşik bebek arabası ıvır zıvır alıcam. Küveti de annemlerde almam eve geçince alırım annem leğende yıkar😂 Ateş ölçer alıcam hem koltukaltından ölçen hem de alından, bir de gıda termometresi alırım mama falan başlanırsa ikiz benim çünkü ne olur ne olmaz. Sağma makinesi arkadaşım verecek. Çok eşya almak istemiyorum açıkcası fazla eşya sevmem zaten ikişer tane alcam herşeyden😂
merakliblog Ama size iki kişi önericem onları mutlaka takipleyin gereksiz şeyleri paylaşmıyor. Biri doktoranneninblogu diğeri birmühendisbirpediatrist bu ikisinin koleksiyonlarını favlıyorum hep.