mertimsevdam4646 Bişey sorucam normalde ay sonu 28 gibi real oluyorum olduğumda ağrı çok az hissediyorum ve dün de karnım çok kötü ağrıdı felaketti herşeyi yaptım geçmesi için ama geçmedi dün gece serum yedim öyle geçti sizce hamile miyimdir????
mertimsevdam4646 mertimsevdam4646 ve şun son 1 haftadır belim çok kötü ağrıyor eşime masaj yaptırmama rağmen geçmedi yüzüstü de yatamıyorum ne oluyor anlamadım ya??
Powergirls mertimsevdam4646 serum nasıl takıyorlar hangi mantıkla anlamadim gebelik testi yapmadan asla işlem yapmıyorlar ben kaç kez gittim her seferinde sordular şüphem var dedim tahlil yapıp öyle tedavi ettiler
fatosakn mertimsevdam4646 Benimde sizin gibi oldu iki gün önce karnım ağrıdı uzun sürdü baya sonra birden belime atti uzandım 40 dk sonra geçti 28 Eylül regl dönemim bakalım hayırlısı olsun inşallah 🤷♀️
mertimsevdam4646 Denizyildizii yaptım da hafif silik çıktı ikinci çizgi şu ara eşimin işinden dolayı hastaneye de gidemiyorum tek de göndermiyor eşim uzak çünkü annemler uzak bize kaynanam zaten kahramanmaraşta napıcam bilmiyorum😒
mertimsevdam4646 Denizyildizii ya istanbul esenyurtta oturuyorum oturduğum yerler biraz tehlikeli maddi imkanlardan dolayı burda oturuyorum zaten kaçarak evlendiğim için bu yüzden yani birde bişey falan olur diye eşim beraber gideriz dedi ama bakalım işini bırakabilirse Birde geçmişte yaşadığım şeylerden dolayı tek hiçbiyere gidemiyorum kendi anneme bile
mertimsevdam4646 Kurbagaopenkiz gece gittim ağrıdan duramadım serum İçin eşimi zorla kaldırdım eşimle gittim serum İçin sadece
Powergirls mertimsevdam4646 canim öyle niye diyorsun zarari var doktorlar asla serum takmıyor ilac vermiyor hamilesin deyip gönderir benim yalancı gebelik cikti gecen ay yolladi doktor eve beni bisey yapamayız dedi . Aklında olsun her zaman gebelik testi yaptir rahatsiz olduğunda