Gzdnrkrgl Hanımlar 34. Haftada bebeğiniz kaç kilo ve kaç cmdi erkek bebek bekliyoruz doktorum gelişim geriliği başladı dedi 43 cm ve 2100 gram dedi sizde nasıl durumlar merak ettim
Aylinak1n Gzdnrkrgl ne alaka ya benim 34+0da 2416 grdı boyuda 44 cmdi başka bi doktora daha görün canım bebeğinin gayet iyi kilosuda boyuda
Milkshakee Gzdnrkrgl 35+3 te gittim 2.700 dü canm ama vitaminli şeyler yersen bu son haftalarda alır diye düşünüyorum. Beslenmen nasıl ?
Gzdnrkrgl Milkshakee normal hayatında cok sağlıklı beslenen biri değilim ama hamileliklerimde dikkat ediyorum yumurta ceviz muz süt sağlıklı şeyler tüketmeye canım
Gzdnrkrgl Llkk bende şaşırdım anlamadm yani korkdumda er ken doğum olabilir dedi 37 haftada alabiliriz dedi
Llkk Gzdnrkrgl 37 erken doğum olmuyorki benim planlı sezeryan bile 37+3 gibi olacak 37 den önce olan doğumlar erken doğum. Devamlı gittiğiniz der mu bunları soyleyen
Gzdnrkrgl Llkk erken doğum olabilir yani 36. Hafta 37 de de alabiliriz duruma gore dedi yazarken biraz devrik kurmuşum cümleyi
Gzdnrkrgl Llkk ama yinede bi tezatlık var ozele gidiyorum zaten sezaryan olcak hani niye böyle yaptı anlamadm