AseLenaMom calikusu_03 Kısa değil canım sadece minyon olur bizim bu gece 36 haftamız bitiyor şuan 51 cm kızım benim boyum 1.73 eşimin 1.84 doktor genetik faktörler uzun tabikide uzun olur dedi bende 55 cm doğmuşum eşim 54 cm 😀😀
busra1997alpaslan2021 calikusu_03 bize doktor minyon olck dedi kötü birsey değil takılma bnde uzun boyluyum
Mom3834 AseLenaMom muhtemelen bizimde öyle olacak, yenidogan kıyafetler olmaz diyorlar ne diyorsunuz ? Siz ne yaptınız 🙈
calikusu_03 Bugüne kadar hep haftasının ilerisindeydi boyu haftasına göre kısa olunca tereddüt ettim. Eşim de bende uzun boyluyuz aslında
Buseikra34 calikusu_03 hayatı boyunca minyon olacak anlamına gelmiyor o minyon bir Bebek olarak doğacak anlamına geliyor :) benim oğlum 49cm doğdu şuan 7 yaşında ve sınıfın en irisi kafaya takılacak bişey değil yani
AseLenaMom Mom3834 Of hiç sorma okadar üzgünüm ki yenidoğanların hepsi 50 cm neden yani 🙄 doktor 54′e kadar yolu var uzar dedi 🤷🏻♀️ Neyse ki yenidoğan hastane çıkışı vs toplam 4-5 takım almıştım . Gerisi 0-3 ay 😃😂 hep büyük aldım boyunu duyunca 🙄
FusunF Bebeğin çocuğun boyu genetiktir çoğunlukla siz mimyonsanız bebekten uzun olmayı beklemeyin sağlıklı olsun yeterli
Mom3834 AseLenaMom ben yenidoğan baya aldım :(((( 3 aylıkta var ama neyse dogunca görücez ne olacak 🙈 belki patiksizleri olur