Nazmel Kızlar çatlaklar için ne kullanabilirim 19 haftalık gebeyim göğüslerimin yanı baya çatlamata başladı.
fenperest Nazmel lierac ve palmera kullaniyorum ben. Palmera cok guzel nemlendiriyor. Bence sans verebilirsiniz
iremkocbiyik Nazmel Lierac ve bio oil kullanabilirsin. Ya da çeşitli yağlar. Fakat çatlayan çatlıyor maalesef kullansan da kullanmasan da..
[silindi] Nazmel doktorun söylediğini söylüyorum : eğer cilt çatlamaya müsaitse hiç Bi ilaç Krem yağ vs fayda etmez. Çatlak kremleri vs sadece ticari amacı reklamı yapılan şeyler
dino34 Nazmel ben hamileliği öğrendiğim andan beri Mustela kullanıyorum 3lü setini almıştım şu an 19+2 haftalık nemini ve yumuşak tutmasını seviyorum şişelerin yarısına geldim🙈 Çatlaklardan çok korkuyorum çünkü.
[silindi] [silindi] ki anladığım kadarıyla senin cildin de çatlamaya müsait Bi cilt, 23 haftalık hamileyim göğsümde ve karnımda hala hiç çatlak yok popo kenarlarım çatladı sadece
NaileCryn [silindi] kesinlikle çok doğru lierac kreme 250tl verdim 2ciyi aldım etti sana 500sonuç dünya haritası göbek bacak elinizde bulunan yağ veya nemlendiricilerle nemli tutun yeter paranızı çöpe atmaya değmez 👍