Bahar11mucize Merhaba hamişler 😊 16+2 ikiyiz bebeğimin dün kız olduğunu öğrendim sonrasında değişmez dimi bu zamanda görünen bellidir sizin nasıl durumlar 😊
FatmaOrhan Bahar11mucize değişmez canm iki defa dediyse tamamdır bana 13 haftalıkken erkeğe benziyor ama bir ay sonra net söylerim dedi smdi kontrole gittiğimde netleşecek değişirse benimki değişecek 😅
Ezgi14 Bahar11mucize bnde dun 15. Haftamda kızım olacagini ogrendim. Ama dun burda bir postta okudum. Detayliya kadar kiz demisler detaylida erkek cikmis. O yuzden cok zor da olsa bir seyler almamaya calisacagim 😂
cinderella Bahar11mucize 16. Haftada pek değişmez artık ama belli de olmuyo kız bebeklerin işi erkek bebekler kesinleşiyor ama kız bebekler değişebiliyor 😊
Bahar11mucize Annesininaski banda 12 haftada %51 kız dedi dün gittim 16 +1 de yani kız dedi direk ama inşallah değişmez ya çünkü heves edip bişeyler aldık bile 😊
Bahar11mucize FatmaOrhan inşallah burda forumda okudum bi kaç kişinün değişmiş aklıma takılıyo hemen böyle şeyler doktorumada güveniyorum aslında ama ne bileyim işte 😊 kendi yengem 12 haftalıkken kız dedi hep kız gitti ama bakalım 😂
Bebegimibeklerken__ Doktorunuza da bağlı biraz. Benimki orta yaşlı bi doktordu ve bilgiliydi de. 17.haftamda kız gözüküyor dedi tabi ben herkese söyledim 😂 detaylı ultrasonda da kız gözüktü artık eminiz