1psikologmom Kızlar ben özel klinikte takipliyim, 32. Hafta raporunu alacağım ama bildiğim kadarıyla özel klinikteki doktorun verdiği olmuyor, özel bir hastaneden kadın doğumdan alsak oluyor mu. İlle devlet hastanesi mi olmak zorunda
Nymphadoraa 1psikologmom öğretmen değilim ama kamuda çalışıyorum. Özel hastanedeki doktorumdan aldım tüm raporlarımı
marbling10 1psikologmom Sgk ile bağlantısı varsa her kurumdan olur. Sgk ya bildirmesi gerekiyor o yüzden de sgk ile anlaşmalı olmalı
marbling10 dakpinar- o aldığınız sadece durum bildirir rapor, istirahat raporuju sgk ile anlaşması olan kurumlar verebilir
dakpinar- marbling10 yaa öyle mi , o zaman devlet hastanesinden mi almak gerekiyor 32. Hafta raporunu
marbling10 dakpinar- yok hayır eğer hastanebiz sgk ile anlaşmalı ise 32 de çalışır/çalışmaz, 37 de de çalışamaz raporunu verebilir. Ben lu anlamda söyledim, o sadece sizin 24. Hftyı doldurduğunuzu bildiriyor. Herkes verebilir ama raporu sgk anlaşmalı kurumlar verebilir.
Kapadokyali Merhabalar kızlar ya bi kknu hakkında bilgisi olan var mı aceba ben özel sektörde çalışıyorum ama normalde ağır sanayi olarak geçiyor günlük 10.30 saat calsyrm ama bunun için de 1 buçuk saat mola var yemek ve çay molası suan 16 haftalık hamileyim illaki 32 haftaya kadar çalışmam mi gerekli doğum parasi almak için? Detaylı bilgi verebilecek biri var mı aceba
Dilose 1psikologmom canım öğretmenler doğumdan 8 hafta önce rapor alıyor doğumdan sonra da 8 hafta ya kadar