Ftmamt111 Kızlar 29aralıkta kürtaj oldum kürtajdan 15gün sonra 2gün arayla 3kez eşimli birlikte olduk gece idrar testi yaptım çift çıktı az önce kan tahlilinde doktor pozitif çok yüksek değil ama gebelik var dedi siz içe hamile kalmış olabilirmiyim ??
Haticeyildiz Ftmamt111 bikac gun sonra tekrar kan testi yaptirip deger yukselmismi diye baktir yukselmisse hamilesin demektir insallah saglikli bi hamilelik yasarsin 😊
Ademinayseli Ftmamt111 canım bende daha öncesinde düşük yapmıştım ve doktorum gebelik hormonu 2 ay boyunca kanında olacak bilgin olsun demişti .
Ftmamt111 Haticeyildiz yaa canım inşallah geceden beri gözüme uyku girmiyor çok heyecanlıyım inş gebe kalmışımdır😍
Drngrkm İnşallah hamilesindir canım hayırlı olsun. Kürtajtan sonra 6 ay bekleyin diyorlar ya onu ne için diyorlar bak senin heöen tutmuş yine 😇
Tyk53 Ftmamt111 tahlili devlet hastanesindemi yaptırdın? Eğer öyleyse netten hangi ilde yaşıyorsan haatanenin adı neyse yaz resmi siteye gir tahlil sonuçları diye sekme olması lazım ordan dogum tarihin adın soyadın bide bazı hastaneler giriş aldıgın barkod kagıdında protokol no yazıyor onu istiyor ordan girip bakablirsn