busra1997alpaslan2021 Deletedmom93428 benimde erkek bugün renkli görüntüde yüzünü göstermedi yüzü taş gibi iki eliyle babasına kappati essek hahahahahh
Deletedmom93428 busra1997alpaslan2021 benmkide göstermemşşti😬😬😬 doktor salladı etti anca 2 poz çekebildi ne bu kız çocuğu mu diyor 😂😂😂
-hilal Deletedmom93428 diğerlerine göre daha iyi en azından özel hastane de öyle pahalı ki anam insan düşünüyor ister istemez 😂
BusraUras Deletedmom93428 bende çok şartladım kendimi bekle bekle günler geçmek bilmedi. 38+0dan sonra hergün yer siliyordum bütün evi yerler aşındı benim oğlan inat etti günü dolmadan gelmedi 😅 benimde nişanım 35.hafta da geldi oğlan 1ay sonra 🤣
BusraUras Deletedmom93428 ben çok korktum nişan gelince 🤣 gece geldi birde. Sabah ilk randevuyu alıp doktorun kapısında bittim 2gün sonra da sancıdan acillik oldum 🤣😅 sıcak suya otur. Birde herkes ilişki diyor onu deneyin çok faydasını gören olmuş.
busra1997alpaslan2021 Deletedmom93428 kiz dayak yersin beni kapıya getirme 😀😃 Dusunu al abdest al dualar et sabaha güzel birseklde uyan doktora git bekliyor seni
Durunbigeldim Deletedmom93428 nelere para gitmiyor ki boşver düşünme aman en fazla 5 gider. Bence daha fazla bekleme özele git sezeryansa sezeryan yani nolucak. Yazdıklarını okurken ben gerildim valla niye böyle yapıyorlar yani hamile kadın zaten hassas oluyor
Deletedmom93428 busra1997alpaslan2021 kuzum gidicem zaten de şehir hastanesi ne demek o anlamda yani 😂
kkuubbrraa Deletedmom93428 ilk bebeğim 42+4 de dogdu 39 . haftada 3800 dü bebeğim sonra plesenta yaşlanması oldu gelişmedi doğana kadar sezeryan oldum ve 2900 dogdu bebeğim zayıflamıştı son haftalarda
Deletedmom93428 kkuubbrraa yaa plesantadan dolayı mı zayıflamış 😳bşr de doktor almamız lazım mı dedi 😊
Deletedmom93428 BusraUras ilişki sadece nişanın gelmesinde işe yaradı🙄😬😬sıcak suya oturmayı deniyebilirim😬😂