Busearss Kizlarr 20haftalik oldukk bizz ama bir bel mi deyim bacakmi deyim yatiyorum belim kalkiyorum bacagim batiyor yuruyemiyorumm. Nediir bu agrii varmi yasiyann 😟
Beyza_1760 Busearss 21+3 olsuk biz ilk 3 ay miğde bulantısından bu aylar da bel bacak baş ağrısındn bıktım diyebilirim sağa yatıyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor ağrıdan uyuyamıyorum vallahi çok zor allah yardımcımız olsun
FatmaNur_ Busearss o ağrılar daha iyi günlerin. Yerimden kalkınca sanki heryerim kopuyor gibi sancı giriyor. Gece uyku yok dönünce bile her yerin ağrıyor. 36 dan selamlar canım 🥰🤰
offlineanne Busearss yataktan doğrulurken giriyor sanki kemiklerim kitlenmiş gibi adım atamıyorum ama bekleyince iki üç dkya geçiyor sanki belimin hiçbişeyi yokmuş gibi. Sanırım bunun sebebi ani hareket etmeyi engellemek çocuğu riske atmamak
tekmile_34 Busearss Malesef bende aynı ağrıyı yaşıyorum hatta ayakta cok kalınca bacak kalça belime vuruyor 🤦🏻♀️
Busearss FatmaNur_ Kızımda hic boyle degildim 😟 Neyseki bitmis senin gunun Allahim hayirlisiyla sagliklica kucana almayi nasip etsin 💕
Busearss offlineanne Yok bizim yatarken sıkıntımız yok pek yurudukce batan bir agri yuruyum gelym mesela o gun hep otur kalk batar
Momyyy16 Busearss hayirli olsun canim sglikla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻❤️ Bende 11 haftalik hamileyim ve bel agrim cok oluyor
Demiralll Busearss benimde erkek ve aynı ağrı maalesef. 6 erkek 4 koz doğurmuş Ananem her zaman söyler erkek çocuğu taşıması çok zor olurmuş bel ağrılarımız doğuma kadar devam edermiş yani
passifloraa Busearss bel bacak ağrısı yok da kuyruk sokumu batması var 2 gündür gerçekten çok canım yanıyor ne oturabiliyorum ne sırt üstü uzanabiliyorum sağa sola dönerken de çok acıyor 24+3 üz
Busearss passifloraa Bak bunada benziyo benim agrilar 😂😂 ahhaah hepsini yasiyorum hepsini Allah yardimcimiz olsunn 😘😂