DeryaAte Merhaba kızlar ultrasonda bebegimin burnu çok büyük göründü bana sizde böyle bir durum yaşadınızmı?dogunca kocaman bir burnu mu olucak diye çok tedirgin oldum
Semakacan DeryaAte benimde öyleydi hatta herkese gösterirken burna bak kime çekmişse kocaman diyodum 😂 bizim burnunuz küçük çünkü eşimle en son ki muaynede doktor gözleri ve burnu küçücük dedi 😍 aynı anası 😂
Hatice44 DeryaAte 😂 Bende ilk gördüğümde kancalı gibi gözüktü kemik yapısı hemen ardından doktor burnu kalkık maşallah demez mi😀😀 benim burnum hafif kancalı babası bahanesi maşallah çok güzel burunları ona çekmiş😂
gizem3443 DeryaAte ay bende ayni seyi dusunuyorum ama ne kadar buyuk olabilirki bebek diyorum benimde ultrasonda buyuk gorunuyo
Elcintugce DeryaAte valla aynı şeyi bende düşünüyorum sanki kemik var ortasında ve büyük gibi geliyor ama ultrasondandır diye düşünüyorum 😊😊
Belissima DeryaAte ultrosan kaç kat büyüterek gösteriyor birde suyun içinde bebek yansımadan kaynaklıda öyle görünür. Çok endişe etmeyin burun ne kadar büyük olabilir ki bi bebekte 😉
Esra___ DeryaAte Cnmm benim bebeğimin burnunu Dr Almanların burnuna benziyor dedi 😂😂 ne demek istedi anlamadım böyle büyük ve kalkık duruyor herhalde normalde koca burunlu olmazlar bebek sonuçta
Sinem35 Biz de bugün detaylıda gördük doktor manken burnu gibi suratıda manken suratı dedi 😂 neye göre böyle kanılara varıyorlar anlamadım 😂