Aysekilic Cam biberonlari nasıl kaynatiyorsunuz önce soğuk suda tencereye biberonlari ekleyip sıcak olduktan sonramı cikariyorsunuz ilk gebelik olduğu için bilmiyorum
07vefa42 Aysekilic bnde ilk yaptim canim kaynayan suyun icine attim biberon emzik herseyi 5 er dakika kaynattim hepsini. Bu kadar
Gull_94 Yenıdogan ıcın kullanmadım bıberon hıc ama su vermeye basladgımda kullanmıstım sıcak suya koyuyodm kaynıyodu kapatıyodum hepsı bu yanı ben oyle yıkıyorm hep ozel temızleyıcılerde var bıberonlar ıcın falan denemedım hıc ama
Gull_94 Aysekilic oylede olur bence bı sakıncası olmaz kı sonucta kaynayacak su bes dk tutuyodm kaynayan suda soguyunca alıyodm yanı yanls degıl bence
07vefa42 greybrde aynenn bende hep avent aldim ama garantili yani sicak icin o yuzden cok da tereddüt etmedim🙈😅
emrbalayse Aysekilic kaynayan suyun altını kapatıp biberonları atıp 5 dk bekletiyordum ben. Tabi öncesinde biberon temizleme aparatıyla falan içindekileri temizliyordum. Emzikler falan da aynı suya atılabilir hem hepsini aynı anda bu şekilde yapıyordum. Alttan yanmıyordu yani içinde biberon fln varken