rsm_0026 Momlf çok afedersin birşey soracagm bn hp görememekten korkuorum da suyum idrarımı yaptıgım esnada gelirse ya nasıl anlayacagım acaba kanama ve suyumu fark etmeme durumu mümkün mü yani
Momlf rsm_0026 canım sızıntı olursa fark etmeyeblirsin benim fazlaca geldi hafif kanama da vardı zaten eğer farklı sıvı hissedersen akıntı idrar dan farklı zaten o renksiz sıvı tutamazsın öylelikle bilirsin.
Momlf rsm_0026 Bi de kesilmez yani kalktığında devamı gelir sen sızıntıya dikkat et Bi bez koy istersen pedde bilemezsin kaç haftalıksın canım
Momlf Dilose neden korkuyosun ilk doğumun kötü mü geçti korkma stres yapma şimdiden Allah yardım eder
Dilose Momlf kötü değildi sancı belden vuruyordu doğum zamanı ondan korkuyorum kemiklerim kırılmıştı sanki
Dilose Momlf Amin inşallah kuzum 😘 bugün de gittim sancıyla bebek kanala girmiş dedi doktor iyice korkmaya başladım 😭
rsm_0026 Momlf evet bugn tekrr gttm yne detaylı ultrason nst ve ilk çatıya alındım sabh turp gibi giden ben şuan şiddetli bir bel agrısı bi kaç saatte bir gelen kasık agrısıyla ugraşıyorum bu akşm umarm dogum sancılarm sıkılaşır