Gonca-y Ben de aynı sizin gibiydim hatta 9 du değerim belki okumuşsunuzdur ben de açtım bu gibi konular burda. Doğum yapalı 27 gün oldu size sadece şöyle anlatayım baş dönmelerim yüzünden 9 ay boyunca tek dışarı çıktığımı bilmem aylarca yemek yapamadım mutfaktaki işleri bulaşığın kirini almayı vs sandalyeye oturarak yapardım son aylarım hep ağlamakla geçti ben nasıl doğuracağım bu çocuğa nasıl bakacağım 10 dakika ayakta duramıyorum diye ve doğumda ebe kan değerimi görünce saçma sapan laflar etti hiç mi ilaç almadın hiç mi pekmez içmedi gibi ama Rabbime çok şükür doğumda bir kez bile baş dönmesi fenalaşma vs yaşamadım sancım yoğundu ve o sancıyı kaldırıp ben doğurduysam bu halde herkes yapabilir diyorum 😅 bilmiyorum belkide sancının çocukluğuyla hissetmedim fenalaşma vs ama çok şükür canım doğum yaptıktan sonra bütün o şikayetlerim bitti o ayılıp bayılmalar şimdilik hiç yok çok şükür. Sana da güzel hayırlı kolay doğumlar dilerim elinden geldiğince kan ilaçlarına ve iyi beslenmeye de ara verme devam et İnşallah düzelecek