Pozitif dogum hikayemi birakiyorum anneler cumartesi gunu kontrolum vardi muaneye gittigimde 3 cm acikligim vardi doktorum bu gece dogurursun sen dedi simdi git yuruyus yap dus al 2-3 saat sonra tekrar gel nstye baglan dedi yuruyusumu yaptim dusumu aldim o sirada adet sancisi gibi ara sira vuran sancilarim vardi ama cok hafifti herneyse tekrar gittim nstye baglandim sancilarim cok cikti ama ben pek hissetmiyordum yatisim yapildi acilmam ayniydi biraz daha olsun diye suni sanci verildi ama cok az bir saat sonra 2 cm daha oldu sanci aninda pilates topunda ziplamak gercekten cok faydali sanciyi hafifletiyordu acilmam 8 cm oldu ama 10 cm bekliyorlardi sancilarim siklastigi icin bebegimin oksijeni azalmaya basladi suyumuda patlatmislardi bana oksijen takildi oyle biraz duzeldi ve 8 cm le beni dogumhaneye aldilar benim sanirim korkudan sancilarim kesildi doktorum 10-15 dakika sancim gelmesini bekledi tik yok catalda kaldim oyle sonra hafif sekilde adet sancisi gibi sancilarim olmaya basladi ebe karnima cikti bastirdi ben derin nefes alip ikinarak ittirdim sonra bebegim biraz iri oldugu icin cikmiyordu vajinada uyusturucu igne yaptilar ve ic distan kestiler kesikten sonra uc kere ikindim ve bebegim geldiii vucudu cok morarmisti oksijensiz kaldigi icin ama Allahima sukur sagligi sihati yerinde dogum bittikten sonra esini cikardi ve icimi sargi beziyle temizledi oda acili bi islemdi 15 dakikalik bi dikim islemi olucakti bende hic aci cekicek hal kalmamisti narkoz istedim o sekilde dikislerim atildi uyandigimda odamdaydim saat 4 te dogum basladi aksam 22:38 de bebegime kavustum dokturum gece 2 den once beklemiyordu ilk gebeligin olmasina ragmen guzel dogurdun dedi 🙈 suan sadece dikislerimden dolayi oturup kalkarken canim aciyor baskada bi sorunum kalmadi size tavsiyem hic korkutmayin kendiniz sanci anlarinizda derin nefes alip yavas yavas verin pilates topunda ziplayin sanci aninda bagirdikca bebekte strese giriyor ve dogum uzuyor Allahim burda ki herkese bir nefeste evladina kavusmayi nasip etsin Allah yardimciniz olsun🤗