Arkadaşlar ben doktorumu değiştirmek istiyorum izmirde can hastanesi MedicalPark hastanesi felan böyle karşıyakada çiğlide özel hastanede tavsiye ettiğiniz doktor varmı ?? Şimdi sorucaksınız neden değişiceksin diye ben MedicalPark hastanesi op. D. Gülin okaya gidiyordum bir süredir ve kişisel olarak algılanmasın kesinlikle değil ama b12 çok düşük çıktıktan sonra iğne verdi kullandım birdaha kan aldırmak istedim ve bana tepkisi gereksiz yere kan aldırıcaksın niye ısrar ediyosun felan dedi ısrarlı bir şekilde almıyorum gelan dedi en sonunda aldırdım içim rahat etmiyo dedim iyiki aldırmışım b12 10 kat artmış ve bana dil altı verdi bende aldım kullandım sonradan bana dönüş yapılmayınca ben sıkıştırdım doktoru sonuçlarıma bakın diye b12 yüksek çıkmış dil altı hapını bırak ve magnezyum kullan dedi bu kadın bizimle dalga mı geçiyo o kadar para verdittiriyo yazık günah değilmi ya bide bilgili doktor diye gitmiştik ben ondan daha bilgili çıktım 5 PARA ETMEZ DOKTOR kimseye tavsiye etmem asla gitmeyin bana da önerin doktor