lentil Gizemsahin benmde çok yüksek çıktı hamileliğin başında az çalışıyormş tiroidlerim. Ama hapı düzenli kullanınca düştü şükür. Senn kaç çıktı
Nesrinimsi Gizemsahin ilk hamileliğimde doğuma kadar tiroit için her ay düzenli kan vererek ilaç kullandım şimdi de kullanıyorum ama düşük olduğundan değil yüksek olduğu için
Ecebilir lentil benımde yukseltı 2.30 düştü ama doktorum ilaca devam dedi .sizin kaça düştü ılaca devam mı ara verme durumunuz oldu mu ?
Cimen_1409 Gizemsahin bende de cıktı 4.25 ilaç kulanıyorum bazen 1 e düşüyo bazen cıkıyo ilaç kullandıktan sonra sıkıntı çıkmıyor
Hilal-95 Gizemsahin kullanmasan sıkıntı yaşarsın allah korusun ben bılemedım 2 kez kayıp yaşadım bu hamılelğimde hemen basladım 4. Haftamda hergun aç karnına yemekden 1 yada yarım saat önce içiyorum mutlaka çok önemli cnkü her ay gidip baktırıyorum dahılıye ayarlıyor benmkını suan 30 oldum elhamdulillah bi sıkıntı yaşamadım🙏🏻
Hilal-95 Sedef3437 evet kımyasal dedler ilk ikinciyide ona bağladı doktorum cnkü allah korusun troid yüzünden bebekde gelişim sıkıntısı oluyor ve vücut onu kabul etmıyormuş atmak istiyor felan dedı oyuzden hemen basladım ben şansa pda gördük troidi tabıkı herkezde aynı şey olcak diye bşy yok senı korkıtmım ama önemli troid vücudun beyni dedi bana
1999luanne Gizemsahin hamile olduğumu öğrendiğim gün tirodlerm yüksek olduğunu da öğrendim o gündür ilaç kullanıyorum düşse de kullancakmisim. 114cikmisti benim
Sedef3437 Hilal-95 başınız sağolsun benimde tiroid sorunum var biyopsi yapılması lazım erteliyorum biraz korktum. Teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız beneğinizi
lentil Ecebilir benm de bazen 1 kere bazı ay 2lere düşüyor ama yok kesintisiz doğuma kadar devam edecekmişim. İnşallah sadece gebelikten kaynaklıdır doğum sonrası devam etmez. Kaçıncı haftadasınız siz
lentil Ecebilir anladım cnm ama bebek büyüdükçe senn değerler değişiyor yükseliyor düşüyor doğuma kadara devam yani. Ben 32.haftadaym da