Tuqbaysf Nghn_ seninki gayet guzel onde baya hemde benim kardesimin ki 32 haftada 1780 gr neredeyse 1 bucuk hafta 2 haftada aranizda 1 kilogrm var
muallimehanimmom5 HappyMom en son 26. Haftasında gitmiştim doktora tam 3 hafta oldu kilosu 992 gr gelmişti o zaman , şimdi 29. Haftadayım kilomuz nasıldır bilmiyorum 🤷🏻♀️
Ereninannesii Cmdk Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah be yediniz bu kadar güzel kilo almış minnoşunuz acaba 🥰
Parla_ Ereninannesii sabahları mutlaka yumurta yiyorum, arada kaşarlı tost. Birkaç güne bir muzlu süt tüketiyorum ve meyve yiyorum her gün. Ama doktorum beslenmeden çok kilo alımının genetik olduğunu belirtti bana.
Pinar-25 14 haftalıkken 100 gram demişti gayet iyi dedi ama haftanla uyumlu dedi de tabloya bakınca kilo fazla geldi oğlumda 2 hafta önden giderdi bu da kız bebek önde falan demedi haftaya başka doktora gidicem bakalım o ne dicek 18 haftalık olucaz
Birtanemm HappyMom🌸🌸az önce doktordan geldik 31+1 günlüğüz bebişimizin kilosu 1+600 grm boyunu bilmiyorum 🙇♀️
Dmndmn Birtanemm Yok bence az değil canım çok iyi,bizim bebiş en başından beri 2-3 hafta önden gidiyor halâ da öyle onun için biraz fazla çıkıyor hep ölçülerimiz 🤗Sağlıcakla doğacaklar inşallah 😍
Esraats_44 Fadimeeeeeee 21 haftalikken gittim 305 gram dedi çok az degil mi sizce de kızlar şimdi 23.4 deyim