Leylacan002 Duy_gu yapıyorlar ki yaptılar benimde en son adet tarihim 8 Ağustos çok küçük olduğu için görünmüyor ustrasonda
Leylacan002 Sezginshome bence ka Sezginshome canım eğer kan tahlilinde çıkarsa hemen normal muayeneye gitme biraz daha bekle bende ilk olduğuniçin sabırsızlanıyordum bilseydim biraz daha beklerdim
Leylacan002 melekyigit ya öylemi bende devam ederse acile gidim o zaman belki başka bişey vardır çünkü hala sancım var
melekyigit Leylacan002 git git sen genede idrar yolu enfeksiyonu olman yada gaz sancısı olmadı muhtemeldir belkide
Ozee Alttan muayenede ne kadar ileri gidiyor cihaz bilmiyorum ama kötü bir şey olsa ilişki de yasak olurdu herhalde. Mantığım doğru mu bilmiyorum tabi. Muayenede daha mı ileriye bakıyorlar?
melekyigit Ozee hayir aksine ilk haftalardaki muayanede normal zamandaki gibi ileri gitmiyorlar ve aşıri temkinli yapıyorlar vajinal muayane ilk zamanlarda zararlı bir hurafe oldugunuda doktorum söyledi cunku bende korkuyordum
melekyigit Leylacan002 hayir alttan muayane bizim halkimiz arasında bir hurafe aksine en sagliklisi ilk zamanlar buymuş vajinal muayane ve doktorlar zararlı olan bir muayane turunu neden bize uygulasınlar ilk zamanlar oyle dusun icini ferah tut
Gamzebzdmnsnl Taze_hamis doğrudur bilemem ben bildiğimi söylüyorum yanlış olabilir. Kafa karıştırmak değil bu lütfen :) hurafe vs bilemem bana söyleneni söylüyorum doktorum tarafından