Slm kızlar öncelikle burda sürekli doğum hikayeleri okurdum bende dogurcam ne zaman dogurcam diye düşünürdüm takı 13 eylüle kadar doktor kontrolünde doktor en son aciklima baktinda 1cmydi gittimde ise 4cm olmuş dedi onun üstüne bende 2gundur karnımda kalçamda bacaklarımda kaşıntı vardı doktora soledim bu durumu sana hemen yatış verelim *** beklemeyelim bu gebelik kaşıntısı karaciğere kadar etki eder bebeğe sıkınti yapabilir dedi ben şok oldum doğurcammi smdi ben dedim🤣🤦 evet dedi sonra eşimle yatış işlemleri yaptırdık falan beni odaya aldılar ne sancım vardı ne ağrım vardı hiç beklemiyordum ilk doğumum ne yapcami şaşırdım beklerken ebe geldi lama yaptı damar yolu açtılar saat 6 gibi suni sancı aldım yavaş yavaş sancıları çektim doktorum geldi açıklığına bakalım dedi 6cm olmuş dedi 10da Alicaz seni dedi ama ben o sıra kim ne derse hiç duymuyorum o sancidan hele o alltan muhane ettiklerinde canımdan can gitti ama sonunda evladima kavuşacaktim diye hep pozitif düşündüm asla pes etmedim sizde etmeyin 🙏🤲 sonradan sancı çekmeye devam ettim saat 8de hemşire bidaha geldi aciklima baktı 8 cm olmuş 15, dkka ya seni Alicaz dedi ve sonunda mutlu son 4 5 ıkınma da evladima kavuştum onun kokusunu içime cektimde hepsi geçti gitti bu arada 38+4de doğum yaptım acilmam baya hızlı ilerledi inşallah sizinde dogumlariniz bu kadar kolay güzel olur dualarım sizinlee Allah herkesi evladına kavuştursun sağlıklı bı şekilde inşallah 🙏😍😘👶🙏🤲🤲