mcansu secoz bende mustelacıyım. 😬 Ama fiyatı diğerlerine nazaran pahalı. Fiyat aralığı olarak dalin ve unibaby arasında seçim yaparsak kesinlikle dalin. Unibabynin içeriği çokta temiz değil. Parfüm var. Dalin bir tık daha iyi ama yine de farklı bir marka almanızı tavsiye ederim.
Fadikb Elbet-birgun-kavusacagiz secoz ikiside degil kimyasal var ikisindede Evet bende bu sebepten mustela tercih etmiştim o daha masum geldi bana
mcansu Elbet-birgun-kavusacagiz tabi canım boyları gayet iyi. Ben mustelanın setini aldım. Bir de ilave olarak bepanthol baby pişik önleyici krem aldım küçük boyundan. Deterjanım da Dalan.
MerveNur- secoz uni baby sipariş ettim ama stok yapmadım beğenmezsek değişirim. Ayrıca benim aldıklarım parfüm süz ürünler yani illa parfümlü almaya gerek yok zaten masraflar çok mustela ya elim gitmedi valla. Denerim sorun olursa o zaman mustelayı da deneriz. Dalini seçeneğe bile koymadım araştırmadım ama çok ilgimi çekmiyor uni baby kesinlikle daha kaliteli bence
secoz MerveNur- bende öyle yapmayı düşünüyorum şuan deneme amaçlı unibaby sonra memnun kalmazsak değiştiririz
MerveNur- honeyland öyle valla bugün indirimle 9 parça ürüne 150 TL verdim mustela alsam 2 ürüne zaten 150 TL giderdi diye düşünüyorum. Ben uni baby markasına güveniyorum bir şans vereceğiz bakalım
MerveNur- secoz aynen zaten hep yorumları da okudum ne alıcaksam. İnsanlar hep yıllardır kullandığını yazmış demek ki sevilen iyi ürünler
Mermaid-AA Merhaba. Geçenlerde instagramda bi sayfa temiz içerikli bebek şampuanlarını paylaşmıştı, görseli keşke kaydetseydim. E bebek’in kendi şampuanının da içeriği temizmiş. Fiyatı da uygun. Fikir olsun🥰
BMelek secoz ben ikisinide denemeyi dusunuyorum. Dalini ve unibaby i yillardir dustan cikinca kendime kullaniyorum donusumlu olarak. Kuzenimde hepsini kullanip unibaby den memnun kaldi. Bebislerin cildine gore degisiyor sanirim
zynpada secoz ikisini de tercih etme canım. İnstagramda mühendisinoğlu diye bir sayfa var ben yapacağım alışverişlerde önce orayı kontrol ediyorum. Neredeyse bütün ürünlerin içeriği ile ilgili bilgi var. Mesela bu iki şampuanın da kimyasal oranı yüksek.