Berra71 Kızlar instagramda bebecimo diye bi sayfa var. Alış veriş yapan oldumu sayfadan. Çok güzel uygun kıyafet var
sumeyraballl Berra71 enucuzbebekmarkete bak cnm o dha uygun ve kaliteli ben alışveriş yaptm çok da memnun kaldm
Frog39 Berra71 instagramda Kurbaa Bebek Ürünleri sayfasında hastane çıkışları filan çok uygun piyasadan daha indirimli tavsiye ediyorum çokda güvenilir vergi levhalarını yayınlamışlar
Berra71 sumeyraballl teşekkür ederim bakarım şimdi. Bir hafta önce siteden bi takım aldım istediğim renk gelmemişti bide defolu 140 TL bide ondan korkuyorum internet alış verişinden
betuss5 sumeyraballl bende bugun ordan birseyler aldim insallah guzel gelirler ilk internet alisveririm :)
sumeyraballl Berra71 https://resimyukle.io/r/uldCeW7WJe ben kızıma bunları aldım dokusu kalitesi mükemmel daha da alıcam defo vs hiç birşey yok güzel kargoluyolr ben bayıldım profilden sitesine giriş yap anne bebk herşey vr
Berra71 Fadikb karşıma çıkıyor sürekli sorumlar ve beğeniler az ondan kararsız kaldım ama yazlıkları indirimde hoşuma gitti ama kararsız kaldım
Berra71 sumeyraballl size güvenerek sipariş vercem☺️ Çünkü şansım hiç yok. Ne zaman alış veriş yapsam hep kalitesiz yada defolu geldi. Bebek için takım istedim farklı renk ve defolu geldi yollayın dedi yollamadım güvenmedim yollasam gelmez diye