dakpinar- Kızlar pijama ve gecelik set olarak almak istiyorum 4 lü fakat bedene nasıl karar vericez? Daha 25. Haftama yarından sonra giricem, biraz daha beklemeli miyim bedene karar vermek için , şu an 59,5 kiloyum
Sdtcnts dakpinar- doğum için mi? Ya bende kararsızım ama eski bedenimden 1 beden büyük almayı düşünüyorum
Pambix dakpinar- Ben kilolu olduğum kendi bedenimde aldım. Ama zayıf hamile kalan biri için en azindna bir beden büyük alınmalı karından dolayı. Yada hamilelikte aldığınız kiloya bağlı iki beden büyükte alınabilir
perilice123 dakpinar- ben hamile kalmadan once hep small giyiyordum. Lohusa ve hamile modellerinde de small hep oldu. Small bulamazsam medium aldim onlar da bir tik bol duruyor. Bence kendi bedeninizi alin asiri kilo almadiysaniz.
Terspektif dakpinar- lohusa setlerinden alacaksanız kendi bedeninizi alabilirsiniz. Ama normal takımlardan alacaksanız (ki asla tavsiye etmem emanet gibi duruyor) en az 2 beden büyük olmanız lazım
dakpinar- Terspektif lohusahamile diye bir sayfa var çok gğzel modeller var ordan düşünüyorum teşekkür ederim 🥰