Altay_yuksel Mery94 kesinlikle yemee internetten de mi araştırmadın kuzum, salam sucuk sosis bunlar zararlı, bebekte beyin hasarına yol açıyormuş, istediğin kadar pişir bu böyle malesef yememek gerekiyor
eliffkrts Mery94 güvenilir bir kasaptan alıp yiyorum ben bazen çok canım istiyor, markettekileri ağzıma sürmem ama, ilk aylarda yemedim sonraları yedim ara ara
Buseylul Şarküteri ürünlerinin yasak oldugunu ve yememem gerektigini soyledi doktorum en basindan beri. Onlar hep toksoplazma sebebi. Benim canim cok cekti ama hic yemedim bence sende yememelisin.
Yagmur00 Mery94 ye ama cok yeme ben yedim pısman oldum artık azmı pışşrdim ne oldu bilmemedım ama o ay enfeksiyon basladı bıraktım artık ewe almıyorum
milla-s Mery94 vallahi ilk trimesterda deli gibi bulantım oluyordu, tek yiyebildiğim ekmek arası salamdı. Doktorum iyi pişirmem kaydıyla yiyebileceğimi söylemişti. O yüzden ben sucuk da salam da yedim. En iyisinden alın ve iyi pişirin yeterli bence.
diyetisyen-anne Mery94 yasak değil ancak uzak durulması gereken besinler grubunda. Çok canınız çektiyse güvenilir bir markadan, miktarı çok abartmadan, iyice pişirerek yiyebilirsiniz
ikiprensesannesii Mery94 guvendgnz bir kasaptan alip cig kalmayacak sekilde pisirirsen bir sorun olmaz