metehaninannesiii zeynepin_annesiiii ben bime bulutlu led gelmisti onu kullaniyorum bazende lambaderi aciyorum
Dilekcnkn zeynepin_annesiiii İnstababyroomsdan güneş ve ay aldım ledli birde lambader alacağım trendyoldan uyguna var
eliffkrts zeynepin_annesiiii ben en son tuz lambasında karar kıldım, trendyolda var, hem nefes açıcı etkisi, olumsuz enerjiyi çekmesi hemde aydınlatma olayı gayet güzel, ilk fırsatta alıcam bakalım
Minaminisi zeynepin_annesiiii tuz lambası kullanıyorum çocuk odasında. Bebekken kullanmadım aydınlatıcı, gece gündüz ayrımı otursun diye. Tuz lambası odayı nemlendiriyor, baya nefes açıcı etkisi var.
zeynepin_annesiiii Dilekcnkn anladım canım . Instagram kullanmıyorum ben . Trendyol da yansıtmalı var ay yıldızlı fln aydınlık oluyo mu . Alsam mı iş görür mü bilemedim .
Dilekcnkn zeynepin_annesiiii Yani ışık var ama bir lambader kadar iş görceğini sanmam 😊Lambader daha iyi bana göre
hanimhanimcik ben prize takılan bir gece lambası aldım az ve biraz daha fazla olarak 2 şekilde yanıyor. markası babymoov
Minaminisi zeynepin_annesiiii hayır canım yok. Netten araştırabilirsin. İstersen biraz daha büyüyünce kullan, kışın özellikle. Zaten ışığıda çok loş, hiç rahatsız edici değil. Küçük bisey alsan yeter.
Minaminisi zeynepin_annesiiii evet güzel yeterli baya. Ama çok aydınlıl birsey alma zaten. Doğumdan sonra çocuk doktoruna da sor mutlaka, genelde aydınlık ortam önermiyorlar yenidoğan bebeğe.