Gulshahs 25 haftalık hamileyim bir kız ve bir erkek bebeğimiz olacak kısmetse...Dün biri 819 biri de 700 küsür gramdı.Sizlerin nasıl acaba?
Dsa Gulshahs LittleMan Twinmom HarunEsraKla Tuuba2336 doktorunuz doğal Doğumu destekliyor mu? olabilir dedi mi? Yoksa direk sezeryan mı dedi?
LittleMan 15+4deyim 7 kasımda ense taraması yapılacak dedi doktor . O zaman ogrenıcem sanırım daha net bütün bılgılerı . İkili tarama vs yapılamıyormus ıkızlerde
Twinmom 28+4 teyim geçen hafta biri 1150 diğeri 1250 idi. Yarın kontrolümüz var bakalım ne kadar oldular 👀
Tuuba2336 Dsa doktorum sezeryan demedi normal doğumla dünyaya gelen ikizlerim de var dedi. Ama benim erken doğum riski olduğu için ameliyat olacak büyük ihtimalle. Bizim bebişler normal zamanını beklemiyor 😊
Dsa Tuuba2336 ben kadar güzel. Benim doktorum çok seviyorum çok ilgili ama umutlanma sezeryan olur yüksek ihtimal diyor. Bir tek o konudan memnun değilim. Çok istiyorum normali.
Tuuba2336 Dsa ben de dayanabilirsem normal için direnecektim ama yavrularım acelesi olunca ameliyat kalıyor çözüm olarak