Birgulada Kovid 19 aşısı biontec olupta ikinci dozda rahatsiz olup hasta olan varmı acaba bazılari çok rahatsız olduk duran ağrıyor buram ağrıyor diyen çok varda bilgilendrn lutfen
Mom566 Birgulada ben olmadım ama eşimde ateş beş ağrısı halsizlik baş ağrısı yapmıştı gebeler de nasıl olur bilmiyorum
Abcd05__ Birgulada merhaba evet bende 26 haftada biontek ikinci dozumu oldum ilk dozda hicbirsey hissetmedim ama ikinci de sizi korkutmak değil tabiki boğaz acısı eklem ağrısı halsizlik ve hafif ateşte oldu belirtiler tam 12 saat sürdü ilk başta aşı olmaktan korkmuştum tüp bebek tedavisi ile hamile kaldığım için ya bebeğime birsey olursa diye ama doktorum onkadar bilgili ve aydinlatıcı konuştu ki hele ki biz hamileler risk grubunda olduğumuz için.
Flyeng Birgulada merhaba dün 2. Dozumu oldum biraz kol ağrısı dışında hiç sıkıntı yaşamadım şükürler olsun 🙏
OVAm Aşı olupta bebek konusunda sıkıntı yaşayanınız oldu mu ? Ben hiç aşı olmadım bebeğe birşey olacak korkusundayım aşı olanlar bilgilendirme yapabilir mi ? 😟
GamzeGoktas Ben 28+4 de 1 doz biontech, 33. Haftadada 2. Doz biontech oldum, 2 sindede sadece kolum ağrıdı başka bişey olmadı çok şükür belki bünye ile alakalıdır