caghan_annesi Selam kızlar 8 haftalık hamileyim resmen buz dolabı kapağı açamıyorum evde kesinlikle yemek yapamıyorum ağzımın içindeki tat deseniz berbaat benim gibi olan var mı kaç haftada geçti ve ya ne kadar sürüyo ?🥺
Mom62266 caghan_annesi ah ah 4 ay çektim hala çekiyorum 3 ay evim de kalmadım haftaya eve geçecem ama daha hassasiyetim sürüyor 4 aydan sonra geçiyor diyorlar ama belli olmuyor
Hilal-95 caghan_annesi o kişiye göre değişiyor benm normal zamandada koku hasasıyetim hep vardı hamılelıkdede artı malesef bana 12. Hafanda geçer dedler nerde 18 kadar sürdü şuan 30 oldum ama ara ara tiksindiğim şeyler oluyor hala sürekli acık havada yemek yemeye çalıştım hatta zayıfladım bıle ben işl haftalarda ☹️
Asyaa03 caghan_annesi benim ilk hamileligimde 5 ay sürdü ama hastanelik oluyordum öyle böyle değil. Şuan 3 aylık hamileyim 6. haftada başladı şuan 12. haftadayım daha devam ediyor ama ilk gebeliğim gibi değil çok şükür valla hiç stres yapma ben ılkinde bu çocuk ölür içimde diyorum açlıktan ama maşallah 4 kilo doğdu yani o her türlü besleniyor 😍😍😍😘
caghan_annesi Hilal-95 sadece yersem tost yiyorum başka beslendiğim bişey yok korkuyorum da bebek gelişemezse diye kendi kendime vicdan yapmaya başladım🥺
Mom62266 caghan_annesi evet ben o durum da 10 kilo verdim yemeden içmeden bile kesildim inşallah sizin öyle olmaz inanın çok zor 😕😕 bunu sadece yaşayan bilir
Hilal-95 caghan_annesi hiç yapma o alıyor sendne merak etme kuzum bnm komsum 9 ay kustu 4bucuk kilo doğurdu 🤣
caghan_annesi Asyaa03 ay kuzumm sağlıkla kucağına al evladını inşallah🥰 valla siz böyle yazdıkça içim rahatladı teşekkür ederim
milayerli caghan_annesi ah o koku hassasiyeti ve tiksinmeler… 14.haftamda yavaş yavaş geçmeye başladı. Tavuk,et,balık,soğan asla kokusunda duramıyordum yemek yiyemiyordum 8 kiloya yakın verdim daha 14.haftamda yeni yeni yemeye başladım 🤭
blueberyy00 caghan_annesi 11. Haftamdayim yeni yeni geçti gibi ama hala var tam bitmedi et soğan kokusuna gelemiyorum hiç