Sevgikaya1525 gencanne15 ay rabbim analı babalı büyütsün cnm hayrlı olsun darısı başıma inşllah 40+0 oldum sancım var açılmam yok
metehaninannesiii gencanne15 yaaa niye ki acaba bende normal istiyordum sezeryan oldum dikis agrilarindan duramiyorum hayatim resmen kisitlandi
gencanne15 metehaninannesiii Bende alttan baya dikiş attılar kesik attılar kalçama kadar yani hem doğum sancısı hem dikiş sancısını çektim
begumserdar93 Sevgikaya1525 yani ben 13 eylül günü suni sancıyla normal Doğum yapacaktım ama o acıya dayanamadım ve bebeğim yukarı kaçtığı için açıklığım 9 cm olmasına rağmen sezeryana döndüm gerçekten akıl işi değildi 😩😩😳
Sevgikaya1525 begumserdar93 aaa çok farklı bi durum yaşamışsınz aslında tm açıklık doğum için peki açıklık için dikiş felan atılmadı demi allah yardımcınız olsun ya çok zor süreç geçirmişsnz
gencanne15 begumserdar93 bende tam açıklık vardı ama hanımefendi aşağıya gelmiyordu diye kesik attılar devlet hastanesinde doğum yaptım ne yaptım sezaryene almadılar
begumserdar93 Sevgikaya1525 yok direk sezeryana aldılar bebek yukarı toplandı inmiyor sen bu suniyi 15 saat bile çekebilirsin böyle giderse dedi ve değiştirdi planı doktorum büyük sıkıntı gerçekten suni sancı bnm psikolojim bozuldu
Sevgikaya1525 begumserdar93 ya kıymam çok kötü geçmiş kuzum bende yarın gdcm hastaneyr büyük ihtimal sezeryan isteyecm