seyy06 Merhaba, bu iğneyi kullananlar kaçıncı haftaya kadar göbekten yaptı acaba, şu an 20+4 üm ve karnım biraz büyüyüp sertleştiği için sanırım 2 gündür iğne yapınca 3-4 damlası içinden geri çıkıyor😏
Mom726272 seyy06 banada 2 gün önce yazdı doktorum kalp damar cerrahisi ile de konuştum varis yüzünden yazdı oda kolumun ince olduğunu söyledi hamilesin karından yapma dedi bacaktan nasıl yapacağımı anlattı gene ben yapamıyorum eşim yapıyo banada
sedanursahin seyy06 doktorum bana kesinlikle gobekten vurma dedi 16. haftada başladım 34 olcam hala koldan vuruyorum
Basak41 seyy06 Başından beri göbekten yapıyorum şuan 35+6 yım bi kere kol ve bacaktan denedim yapamadım çok acıdı göbek daha kolay geliyor doktorum göbekten yapabilirsin bebeğe kadar gitme ihtimali sıfır iğnenin dedi
sedanursahin seyy06 karnım kocaman ve gergin nasıl yapabilirim ki içine girerse iğne🤣 ben basından beri koldan yapıyorum alıştım artık
Cidella seyy06 ben de 20+4üm göbekten yapıyorum canım. Acıyor morardı hatta ama zaten bu iğne yapıyor bunları kola bacağa da yapsan. En etkili ve acımayacak yer göbek.
Cidella seyy06 1 damla geri geliyor zaten. Deriyi 2 parmak arasında sıktırıp yapıyorsanız yaptıktan sonra bırakın deriyi. Ondan da çıkıyor olabilir geri. Bebeğe de ulaşması imkansız zaten.
kirpapatyasiii seyy06 oğluma hamileyken hep karından yaptım şimdi aralari yakın olduğu için herhalde canım fazla yanıyor bazen o zaman eşime koldan yaptırıyorum 🤗 33+6 haftadayuz bu arada