Fatmagul_ysln Merhabalar anne ve anne adayları, bebeğinizin cinsiyetini kaç haftalıkken öğrendiniz? Net sonuç verdi mi? ☺️🌸
ggkca Fatmagul_ysln bugün 20+2′de detaylı ultrason da bi kızımız olacağını öğrendik 🥰 şimdiye kadar göstermiyordu.
Egemence Fatmagul_ysln 13 haftalıkken gittiğimde oğlumda erkek demişlerdi yanılma olmadı şimdi 22 haftalığım 12 haftalıkken kiz dedi doktorum 3 kere gittim 3 ündede kız dedi emin olamıyordum
gokcekocyigit07 İlk kızımda 11 bu kızımda ise 22 de ayrıntılı ultrasonda anca öğrendim, hayırlısı olsun 😉
Fatmagul_ysln gokcekocyigit07 maşallah allah bağışlasın. Bende henüz 8 haftalığım bizimki çok gizleniyor cinsiyettede gizlenecek sanırım 😂☺️
Fatmagul_ysln ggkca ayy çok tatlı yaaa maşallah, allah bize de sağlıklı hayırlısıyla bi kız nasip eder inşallah 🙏☺️♥️
ggkca Fatmagul_ysln Amin İnşaallah, isteyen herkese nasip olsun evlat duygusu, kaç haftalık oldunuz. ❤️🥰
Fatmagul_ysln Egemence 22 haftalıkken net çıkar cinsiyeti. Ne güzel bir oğlunuz bir kızınız olacak maşallah allah sağlık versin 🧿☺️
Prensannesi38 Oğlumda 12 .haftada öğrendim bunda 15 .haftada yüzde 80 kız dedi 17 .hafta tekrar gittim tahminim var başka doktor yüzde 80 kız demişti dedim evet dogru ama biraz daha bekleyelim dedi 🤔😏