Cancular Kızlar bebeler için odada nem cihazı kullanıyor musunuz? Hem rahat etsin diye alsam mı diyorum hemde alışmasa mı diyorum kararsızım
Heather Cancular Nem ölçerli saat kullanıyorum doğduğundan beri, baktımki kışın hem bizim hem oğlumun burnunda kuruluk oluyor nem düşüşünden loobex marka buhar makinası aldım. Oda kapısını kapatıp yatmadan 2-3 saat önce en yüksekte çalıştırıyorum hep beraber rahat ediyoruz. 3 yıldır kullanıyorum memnunum.
MerveNur- Cancular ben kesinlikle alacağım şimdiden yaşadığımız yerde hava kupkuru oldu kışın çok zorlanıyoruz geçen kışın çektiğim eziyeti çekmek istemiyorum biz zorlanıyorsak bebek kim bilir nasıl zorlanır
Hayal_et07 Cancular Ben alacağım ev yerden ısıtmalı kışın kuruluk yapıyor bizde bile onun için gerekli bence
Ozgebalc Cancular odalar petekli olduğu için hava hep kuruyo biz bile zor uyuyoruz burnumuz tıkanıyor o yüzden almayı düşünüyorum deerma almak istiyorm
Ayceycev Cancular ben de loobex aldim esenyurt e bebekten 130 tlye, üst katında outlet var ufak hasarli vs olanlar ucuza geliyor, bizim şansımıza bozulan yerine bi tane sıfır gelmiş ama hasarlı stoğuna almak zorundalarmış, sıfırını hasarlı fiyatına aldık.
Minaminisi Cancular weevel marka kullanıyorum. 240lira gibi bi fiyata almıştım. Kızımın alerjisi var. Çok iyi oluyor kışın. Normal zamanda da tuz lambası kullanıyorum, oda çok iyi nem sağlıyor odada.