tugba_sagdic tazeannecik1 https://ty.gl/fnxu2vto97 baby darling. Beyaz Lisa büyüyebilen bebek odası diye geçiyor
Merve_KOPUK tugba_sagdic bizde bunda karar verdik en uygunu hemde 6-7 binliklerden bi farki yok sadece dolap şifonyer kulplarini degistircm ben ayri bi hava katar 😊😊
EbrarLinaBebek tazeannecik1 soran olursa Türkiye ekonomide lider ülke der susarız izaha gerek yok 😁 neye göre kime göre lideriz çok merak ediyorum açıkcası
tazeannecik1 Zehra9616 Ya evde fazla odam var yapmayacaktım ama zaman geçtikte de fiyat artıyor yapsam mı dedim ama kararsızım 😬😬
Zehra9616 tazeannecik1 bence 2.5 3 yasina kadar cok anlamsiz ama tabi maddiyat acisindan zorlanirim ilerde derseniz yapin
Alka tazeannecik1 ben yaptım canım dolap şifonyer baza felan bütün takımı aldım almışken takım olsun dedim vardı boş odam. 8900 felan tuttu hüüü 🥺😂
tazeannecik1 Alka Ouww maşalar baya tutmuş sizin ya 🤣 Valla bende özelde yapmasam en güzelini almak istiyordum ama işi bıraktığım için eşime çok yüklenmek istemiyorum 😕
Merve_KOPUK tazeannecik1 bizde 3500-4000 arasi bi oda takimi buldk digerlerinden pek bi farkıda yok sadece dolap şifonyer kulplarini degistirmeyi düşünüyorum onun dışında gayet güzel 😊😊
Milkshakee tazeannecik1 beyaz olan bi takım var arkadaşım aldı onu kuruldu görüntüsü harika ama daha kullanmadı bebeği daha doğmadı o yüzden bende birşey söyleyemeyeceğim 🤷🏻♀️
cahillesohbetikestim tazeannecik1 takım almayı planlıyordum fiyatlardan dolayı vazgeçtim eşimle uygun fiyata dolap şifonyer alıp yanına bir de montessori yatak almayı planlıyorum şahsen🙄
tazeannecik1 cahillesohbetikestim Bende öyle düşünüyorum ya yatağı montesseri istiyorum bi dah uğraş olmasın diye bakalım bi gezip dolaşmak lazım 🤷🏽♀️
Gamzebrb tazeannecik1 işte bunun için mağazadan almayacaksın valla gidip direk yapan yerden alacaksın canım