Mrb hamişler.size pozitif doğumumu anlatıcam. Doktorum ptesi sabah 9 da hastanede ol dedi. Tabi İstanbul trafiğinde geç kaldık. Neyse hastaneye girer girmez beni apar topar odaya aldılar damar yolu açtılar. Belimden iğneyi yaptılar. Eşimle vedalaşamadım bile düşünün. O yatış işlemlerini yapıyordu. Neyse girdik ameliyat odasına (bu arada belden iğneden korkmayın çok hafif Bi şey) 9.30 gibi başladılar 9.55 de meleğim geldi. Misler gibiydi. Karnıma bastırdıklarını hissettim ama acı falan yoktu. Sadece kızlar midem bulandı o biraz beni zorladı. Zaten 9 ay midem bulanmıştı. Bide doğumda bulandı ama olsun herşeye değdi. Saat 10.30 gibi odamda bebeğimle yedim. Ağrı çok hafif vardı ama dayanılmayacak gibi değil. Akşam üstü ayaklandım.aşağı değil karşıya bakarak yürüdüm. Gaz çıkardım. Ertesi gün büyük abdestimi yaptım. Çok rahat atlattım. 1.5gün kaldım hastanede ve çıktım. Korkmayın. Metanetli olun. Sonucu çok güzel. Bebeğimle evde dinleniyoruz.
Depend mutlaka alın.
2 adet pijama bana fazlasıyla yetti. Kirlenmedi ama ben değiştirdim yine de
Çarşaf ben götürmedim hastane verdi gayet temizdi. Kan da olmadı hiç.
Makyaj malzemesi alın biraz güzel görünmekte fayda var 😉
Ben doğumdan önce hamaten diye bir krem gögüslerime kullandığım için bebeğim emerken acımadı tavsiye ederim
Bebek için 2 takım yeterli geldi bana
Prima bez almıştım ben 1 paket fazlası ile yetti.
Sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz