Yineanne Kizlar son 3-4 gundur surekli ruya girmeye basladim. rüyalarım da o kadar garip ve salak ki.. uyandığım zaman nerdeyse rüya görmekten bitap düşmüş vaziyette oluyorum ve zihnimin dinlendiğini düşünmüyorum. neden böyle oluyor bileniniz var mı? siz de aynı şeyleri yaşıyor musunuz? bu arada 11+3 haftaligim sadece benmi yasiyorumm
cinderella Yineanne bende de oluyor sanki canlı gibi rüyalar görüyorum çok normalmiş gebelikte Bunlar
Ozgun Yineanne hormonlardan oluyor ben de ilk zamanlar öyleydim gece çok korkardım hep korkutucu şeyler görürdüm sonra düzeldi
Yineanne cinderella normalda ruya goren biri degilim bi kac gundur arka arkaya 4-5 tane gorunce artik yoruldum bide kotu ruyalar hep ama herkeste oluyosa icim rahat edicek ☺️
DidemHafsa Yineanne bende sürekli saçma kabuslar görüyorum 7+2 yim normalde çok rüya görmem ama bi kaç gündür sürekli görüyorum hamilelikte oluyormuş böyle
Yineanne DidemHafsa hadi ya demekki herkeste oluyo bu durum valla yoruldum ben uyumaktan korkar oldum 🙈😂
HseyinSedefoban Bugün üç defa gördüm ayrı ayrı gece uyandığımda hatırlıyordum net bi şekilde şuan unuttum rüyaları 🤷♀️
Yogurtlupilav Bu dönemde normal olduğunu söylüyorlar endişeye gerek yok 🙂 Bende kabus ya da normal bir sürü rüya görüyorum sık sık. Şu sıralar Dr. Thomas Verny’nin araştırmalarından oluşan “Doğmamış Çocuğun Gizli Yaşamı” nı okuyorum. Bu konu ile ilgili yazanları özetleyebilirim. Anne rahmindeki cenin, annenin hissettiklerinden ve gördüğü rüyalardan etkileniyor evet. Ancak gün içerisinde yaşadığımız stresin cenine etkisi kabusta gördüğümüz en korkunç ve etkileyici unsurdan bile daha fazla oluyormuş. Ayrıca bebeğin hafıza ve algısının anne karnında 20’li hatta 30’lara yakın haftalarda geliştiğine dair pek çok araştırma mevcut. Dolayısıyla bu kadar minik bebeğinizin rüyadan etkilenme riski yok.