Deniz1996 Kızlar selam.17+2 gunluk hamıleyım.Bugun kanamam oldu.Ilk acıq kırmızı.Sonradan kahve rengıne dondu.Doktoru aradı pruloton depot ıyne yazdı.Bılgısı olan ve ya basına gelen varmı bu haftada neden kanama olsunkı
Clementinee Deniz1996 ben 16+3 haftalığım benimde oldu gittim iğne yaptı canım birşey görmedi doktorum çok şükür
Twinsmom_01 Hamileliğimin 6.haftasından 32. Haftasına kadar aşırı kanamam oldu halada devam ediyor yapacağiniz tek şey istirahat etmek . Doktorlar düşük tehdidi diyorlardı endişe etmeyin proluton kanamanızı keser. Ayaklarınızın altına yastık koyup bolca yatın geçmiş olsn Deniz1996
gokcekocyigit07 Ultrasonda bakmadı mı? Benimde en başından beri kese dışı kanama alanı var 20 hafta boyunca yoğun kanama oldu, iğne, ilaç her şeyi kullandım, şükür bebek büyüdükçe geçti, dinlen, stres yapma, kontrolleri, ilaçları ihmal etme
Deniz1996 gokcekocyigit07 canım benım evde fetal doppler makınam var urek sesını dınledım.Yarın olucak doktor dıye yarına gel soyledı .Insallah kotu bısey olmaz