Fulyaaa1 Arkadaşlar doktorum 16. Hafta da cagırdı cinsiyeti kesinleştirmek için sanırım başka birşey var mı acaba o hafta da. Bide 16 dan sonra hangi hafta da çağırıyor ve ne için şehırdısı planım varda o yüzden soruyorum 🤗
Clementinee Fulyaaa1 canım ben 4 lü tarama için gittim dün 16+3 üm 20. Haftada detaylı ultrason var 🥰
Deletedmom_33 Fulyaaa1 Beni 17 de çağırdı sanırım 4lu tarama için. İkili test temiz çıktı. Yarın ne için gideceğim bilmiyorum ama galiba 22.hafta da çağıracak bir daha detaylı için.
Gizemin-minnakI @Fulyaaa1 canım. 16. Haftada cinsiyet ve istersen 3 lü ve ya 4 lü tarama . Sonrasında 20. Haftada ayrıntılı ultrason yaptırıp raporu kendi kadın doğumuna götürüyorsun. Sonra sağlık ocağı aşı İçin .
Fulyaaa1 Gizemin-minnakI 2 Li yaptırmadım muhtemelen digerleri De olmaz cinsiyet için gideriz . Detaylıyı devlette yaptırıp kendi doktoruma göstersem sorun olmaz değil mi
Clementinee Fulyaaa1 sanırım canım çok bilmiyorum 2 li taramam temiz çıktı çok şükür 16. Haftamda 4 lü tarama için çağırdı 20. Haftayada detaylı için randevu aldırdı doktorum😇
Fulyaaa1 Clementinee onları da yaptırmam muhtemelen. 20 de detaylıyı yaptırırım ama özele mi devlete mi gidiyorsunuz.