Aylrkn Merhaba güzel anneler 🌸doğum için pcr testi istediler devlette ücretsiz yaptıran oldu mu ben belirti olmadığı sürece ücretsiz yapmıyorlar diye biliyorum ama aranızda yaptıranlar var mı acaba?
AdenEva Aylrkn ücretsiz yapılıyor eşim 15 gün içinde 3 kez yaptırmak zorunda kaldı yine de ücret almadılar
hepoyleolurzaten Aylrkn Ben doğumdan önce eşimle beraber devlette yaptırdım ücretsiz yapıyorlar. Doğum için gerekli olduğunu söyleyebilirsiniz.
Husna2734 Aylrkn Temasliydim belirtim yoktu ve tüp bebek hamilesiyim Dr istemişti yaptır diye ücretsiz yapıldı devlette
Ezgi1607 Canım 2 gün önce özelde para vermemek için devlete gittim ve yalandan başım ağrıyor halsizim aşımda yok korkuyorum test yaptırmak istiyorum dedim sabah yaptılar akşama sonuç çıktı yalandan hafif belirtiler söyleyebilirsin yoksa zor yaparlar
Havvamu İlla doğumdan once zorunlu mu?her hamile yaptırmak zorunda mi?bana hic bahsetmedi doktor doğuma gidince sürpriz olmasin🤨🤨
matildaaa Husna2734 nereden bakılıyor acaba. E nabıza baktım göremedim hes uygulamasında da bulamadım
Husna2734 matildaaa e nabizdan tahlillerim bölümüne giriyorsun zaten orda covid 19 yazıyor ona tıklayın ve sonucu görebilir siniz