NazLByrmgLuu Mrblar kızım icin birseyler alıcam fakat nasıl alıcam bilmiyorum 0.3 aymı alsam 3.6 aymı alsam hepimiz biliyoruz ki bebişler hemen büyüyor birde kıyafet olarak neler alıym sizce
Lamelif NazLByrmgLuu 0-3 almalısın canım öncelikle 3-6 aylıkda al tabi evet hemen büyüdükleri için 0-3 aylık olanları kısa süre giyecek maalesef
Tbberk NazLByrmgLuu bn hastane cikislarini 0-3 aldim iki takim. 2 takimda 5li set aldim 0-3. Bi kac zibin aldim. Geri kalan hep 3-6 aldim cnm
Damla________ NazLByrmgLuu 0-3 ay hangi mevsime geliyorsa belirli sayıda almak mantıklı 3-6 ayda aynı şekilde hangi mevsime denk geliyor ona göre hareket etmek 👍🏿
fdmozcmn NazLByrmgLuu bnde 0-3 az aldım üç takım zıbın alt üst ve iki takım hastane cıkışı yeter dedim. Gerisi 3-6 ay ama doğumn denk geldiği zaman da mühim tabii 😊 bn trendyoldan chiccoda indirim oluyor carte’s de indrm oluyor yakalayın derim 🤗🤗
Tbberk KbraGndz valla bn civildende aldim cok uygun kaliteside iyi zaten azicik giycek hemen buyuyolar. Bide e bebekten aldim zibinlarini. Lcw bile bana pahali geliyor😀 minnacik seyler pahali yani aliskin deilim ya minnak seye o kdr paraya
Rabia88 KbraGndz Eminönü bilmiyorum ama önemli olan kalitesi çünkü bazı yerler sırf adından dolayı pahalı satıyor ben genelde toptancıları tercih ettim çok kaliteli oluyorlar istediğiniz bütçeye uygun bulabilirsiniz
Mommy KbraGndz ben mağazalardan ziyade Eminönü havuzlu hanı tercih ettim daha fazla ürün seçenek var ve aradığın herşeyi bulabilirsin canım😊
Tbberk KbraGndz 2,3 haftaya basla bnce sonra cok gezemiceksin bebek baski yapiyor agirlasiyosun. Agrilarin sizilarin cisin derken zor 😀
NazLByrmgLuu fdmozcmn ben hiç almadım daha bilmiyorum da zaten bu günlerde basladık yeni yeni 29 haftadayız 🙂 gec kaldık biraz
Tbberk KbraGndz al canim evet hem yeni yila gircez zamda gelebilir yani dedikleri gibi. En azindan temel seyler alt acma banyo havlusu zibinlari emzik biberon vs
Tbberk NazLByrmgLuu denemek lazim cnm pamuk yaziyor ustunde ama bkcaz. Zaten duz seyler tercih ettim boyali resimli deil yikaninca blki kotu olur die. E bebektede zibinlar cok uygun gayet guzel