Gamzearkci Bende Demir’e ilacı var fakat nasıl kullanacağımı ben kadar kullanacağımı bilmiyorum yemeklerden önce mi sonra mı gündem kaç defa kullanmam lazım yardımcı olur musunuz? (21haftalığım)
Buseikra34 Gamzearkci sabah kahvaltıdan 1 saat önce veya akşamda kullanabilirsiniz yemekten en az 2 saat sonra ve üstüne bişey yemeden
Fulyaaa1 Gamzearkci aslında bunu doktorunuz belirlemedi gönder bir tane yemeklerden yarım saat önce kullanıyorum
AselMavi Gamzearkci demir hapları aç karnına iciliyo sabah canım ❤️ Ama sen yine de doktoruna sor veya sağlık ocağında ebe takibinde değilmisin ona sor
Tatli2 Buseikra34 şimdi Bı kac docent Dr yazısına denk geldım. Troid ve demir ilacı arasında en az 4 saat olmalı dıyor. Yani yarım saat arayla almak dogru degıl gıbı. Troid hormonunun emilimini azaltıyor us.
gokcekocyigit07 Doktoruna danışman en doğrusu olur herkeste aynı değil, mesela ben günde 2 defa kullanıyorum değerlerim çok düşük, gebelik öncesinden başladım.
Berrycherry İlacı doktorunuz reçete etmedi mi? Günde kaç tane ve nasıl kullanacağınızı onun söylemesi gerekir yoksa eczacı belirtir. Kendinize göre kullanmayın lütfen ne kadar takviye de olsa ilaç ilaçtır, doktorunuzun tavsiyesi dışına çıkmayın🙏🏼
Minikcilegin_annesi_ Bende günde iki tane aç karnına kullanıyorum ama doktorum aç karnına içemezsem yemeklerden sonra belli bir zaman geçtikten sonra içebileceğimi söyledi. Benimde değerlerim çok düşük