gokcekocyigit07 İlk kızımda 11 de, bu kızımda 22 de ayrıntılı ultrasonda anca öğrendik, bebeğin pozisyonu da önemli 😁
Papatya-Kokusu evlatkokusu0806 11. Haftada vajinal muayene esnasında görmüştü doktorum görülebilir neyine inanmıyorsunuz? Mesela niye yalan söylesin eline ne geçebilir.
Serraa123 evlatkokusu0806 Bende 10. Haftada vajinal muayenem de erkeğe benziyor denildi ve değişmedi neden yalan söylensin ki
mervengul evlatkokusu0806 bana da doktor 10. Haftada %90 kız dedi 14. Haftada gittiğimde erkek olduğu kesinleşti erken söylemlerde hata oluyor ☺️
Mminikmucizemmm 12.haftada ikili tarama için gittiğimizde öğrenmiştik erkek olduğunu 🌸 özellikle erkek bebekler daha erken belli oluyor tabi bebek uygun pozisyonda durursa
Gamzeyldrm Mminikmucizemmm 2 hafta sonra benimde 2 taramam var o zamana kadar 12+5 haftalık oluyoruz inşallah öğrenirim 🙏🏻🐣🌝
2erkekannesiii Gamzeyldrm öğrene bilirsin cnm bebek uygunsa ben kendimi 12+4 diye biliyordum ultrason da 13+2 olduğumu öğrendim cinsiyeti de öğrenmiş olduk
ikinciyegebe25 Papatya-Kokusu bacım bebeğin kız veya erkek genital organları 12.haftada tam olarak oluşmuş oluyor da ondan
evlatkokusu0806 Papatya-Kokusu ay hemen polemik yaratın ya ben inanmıyorum demiş olabilirim sende diyebilirsin ki hayr belli oluyor falan hemen atarlanmaya geçin herkes böyle garipsiniz
Papatya-Kokusu evlatkokusu0806 Polemik değil sonuçta doktor söylüyor biz sallamıyoruz görüyor ki söylüyor tahminde bulunuyor inanmıyorum demek biraz mantıksız nasıl görüyorlar enteresan desen kimse birşey demicek
Aybuss 12 haftalıkken kıza benziyor dedi 14 de kız dedi… Ayrıntılı ultrason yaptırdık periodontoloji doktorum cinsiyet vs demedi…🤭